Зірвався тент вантажівки та впав на голову жінки. ФОТО

0
1
Зірвався тент вантажівки та впав на голову жінки. ФОТО
На Львівщині тент вантажівки впав на зустрічний автомобіль і розбив лобове скло.

Про це повідомляє поліція Львівщини.

4 лютого, близько 09:10 у селі Сокільники Львівського району сталася ДТП.

Як попередньо встановили правоохоронці, з автомобіля "МАЗ" під час руху поривом вітру зірвало тент. Конструкція впала на автомобіль Renault Kangoo, який рухався назустріч, розбила вітрове скло та травмувала пасажирку легковика.

"За фактом слідчі територіального підрозділу поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження - порушення правил безпеки дорожнього руху. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років", – йдеться у повідомленні поліції.

Автопоїздом керував 22-річний мешканець Яворівського району, за кермом легковика перебував 56-річний житель міста Городок Львівського району. Травмована 53-річна жінка. Її з тілесними ушкодженнями госпіталізували.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні