--> Топ-6 причин чому варто позбуватися старих речей | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Топ-6 причин чому варто позбуватися старих речей

0
2
Топ-6 причин чому варто позбуватися старих речей
Назвали 6 причин чому варто позбуватися старих речей, а не тримати їх в себе в домівці.

Про це пише Затишок.

Є закон достатку — щоб прийшло нове, потрібно позбавитися старого. Інакше для нового Всесвіт не бачить місця, куди вам це «послати».

У Китаї є приказка “Старе не піде, нове не прийде”.

По фен-шую старі речі (мотлох, сміття) не дає текти вільно живлющій енергії Ци, і тому ні про які зміни в житті або нових речах не може бути й мови.

Ще один висновок: коли ми надягаємо стару річ, чи бризкаємося духами, якими давно не користувалися, чи чуємо музику з минулого – нас буквально повертає у той час. Це елементарний НЛП — усе це, звані емоційні «якорі». Зі старими речами (духами, одягом та й усім) пов’язані якісь спогади і вони автоматично відтворюються при контакті з якорем. Але річ у тому, що з’являються не лише емоції — у нас з’являються старі думки, а ось це дуже небезпечно, бо думки, як ми знаємо, формують життя. Ось ми й формуємо життя старими думками та отримуємо не те, що хочемо.

Тримаючись за старі речі з думками «А раптом не буде грошей, щоб купити нове, і в мене більше ніколи такого не буде?», ми резонуємо із ментальністю бідних та отримуємо бідність. Якщо ми спокійно викидаємо непотрібні речі з думками. «Куплю ще чи Всесвіт дасть мені краще», ми резонуємо з ментальністю багатих і отримуємо багатство.

Кожен з нас має купу всього, що можна викинути. Або віддати потребуючим (але перед цим треба все випрати і привести в гарний вигляд – щоб вашої енергії на цій речі не залишалося). Тим, що ви 2 роки не користувалися, наприклад, або просто було шкода викинути.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні