--> Як вберегти свою дитину від Омікрону – порада педіатра, яка може врятувати життя | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Як вберегти свою дитину від Омікрону – порада педіатра, яка може врятувати життя

0
5
Як вберегти свою дитину від Омікрону – порада педіатра, яка може врятувати життя
Останнім часом у світі прогресує COVID-штам Омікрон, який вже вразив організми великої кількості людей та продовжує поширюватися великими масштабами. Зокрема, постраждали й діти.

"Дивогляд" вирішив розповісти вам, як необхідно захищати дітей від вірусу та зберігати їхнє здоров'я у непростий час.

Лікарка-педіатр Ганна Горбань поділилася корисними порадами, які допоможуть дітям залишатися здоровими навіть у період панування важкого вірусу. Їх молодий організм може уникнути зараження й Омікроном. Для цього фахівчиня радить дотримуватися кількох правил:

COVID-вакцинація дітей з 12 років

Ганна Горбань запевняє, що вакцинувати дітей, яким вже виконалося 12 років, можна і потрібно. Це варто зробити для "загартування" організму, щоб у подальшому він був більш стійким до різних варіантів коронавірусу.

Здоровий спосіб життя

Сьогодні більшість дітей та школярів надають перевагу проведенню часу в Інтернеті або перед телевізором, але від цього користі мало. Влітку варто надати перевагу активному відпочинку (катання на велосипеді, роликах тощо), а взимку відвідувати спортивні секції.

Раціональне харчування

Діти люблять солодощі і уникнути цього майже неможливо. Незважаючи на це батькам слід годувати своїх малюків корисною їжею та стежити, щоб вони харчувалися не менше трьох разів на день.

Найкращим прикладом для дітей є батьки. Отже, перш ніж використовувати ці правила на дітях почніть дотримуватися їх самі. Готуйте лише корисну їжу без додавання соусів, цукру та шкідливих спецій. Займіться разом із дітьми спортом, а найголовніше – вакцинуйтеся.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні