Справжні лицарі: найнадійніші чоловіки за знаком Зодіаку

0
2
Справжні лицарі: найнадійніші чоловіки за знаком Зодіаку
Астрологи розповіли про представників знаку Зодіаку, які стануть надійними супутниками у житті.

Про це пише Реаліст.

Лев

Чоловіки, які народилися під цим знаком, посідають перше почесне місце. Леви сильні, відважні, шляхетні. Збоку вони можуть здатися егоїстами, але для своєї жінки - вони справжні лицарі, готові завжди пожертвувати собою.

Діва

За представниками цього знаку Зодіаку можна сховатись, як за кам'яною стіною. Якщо ви шукаєте надійного чоловіка, тоді вибирайте Діву. Правда, потім його захисту буде складно позбутися, але може ви цього і не захочете.

Скорпіон

Якщо жінці вдасться схопити Скорпіона на жало, він швидко стане поступливим і робитиме все, що ви захочете. З такими чоловіками можна почуватися впевнено, тому що вони ніколи не зрадять.

Козеріг

Чоловіки-Козероги теж мають такі якості, як надійність, відповідальність і рішучість. Якщо чоловік зробив вибір на користь одній жінці, то буде з нею до кінця, хоча уявлення про турботу у Козерогов своєрідне.

Овен

П'ятірку лідерів замикають чоловіки-Овни. Вони свято вірять у тому, що єдині, за ким жінка почуватиметься як за кам'яною стіною, а решта – слабаки. Частка правди в цьому все ж таки є, оскільки представники цього знака завжди будуть захищати і оберігати своє.

Телець

І на шостому місці опинилися Тельці. Такі чоловіки в цілому надійні, але якщо знайдеться та, хто схопить його за роги і відтягне в стійло, вони не чинитимуть опір.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні