Якими препаратами заборонено збивати температуру

0
5
Якими препаратами заборонено збивати температуру
За словами лікарки-кардіологині Світлани Окоро-Бик, багато з цих ліків в жоден протокол по зниженню температури не включені.

Про це пише Мета.

Якими препаратами заборонено збивати температуру

Анальгін має ризик впливу на кістковий мозок, який перестає продукувати клітини крові. Окрім того, у багатьох країнах ці таблетки заборонені, тому для зниження температури їх застосовувати не варто.

Димедрол - старий препарат, який, за словами кардіолога, може викликати зупинку дихання. На температуру ці ліки ніяк не впливають.

Но-шпа і папаверин в жоден протокол по зниженню температури не включені. У педіатрії потрібно бути особливо обережними із цими препаратами. Кардіолог не рекомендує застосовувати ці таблетки для зниження температури.

Декса - це стероїдний гормон, який має свою функцію, однак для зниження температури не варто використовувати. При частому застосуванні може виникнути багато проблем.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні