На Волині повідомили про факт жорстокого знущання над домашньою твариною. ВІДЕО

0
-12
На Волині повідомили про факт жорстокого знущання над домашньою твариною. ВІДЕО
На Волині виявили факт жорстокого знущання над собакою, який був без двох лап.

Про це повідомляє телеграм-канал Твій Володимир.

«Прибувши на місце, присутні розпочали шукати очевидців та розпитувати сусідів про ситуацію. Оглянувши подвір’я ми знайшли буду, в якій знаходився песик з відсутніми двома лапами, який здатний був і надалі пересуватись. На місце відразу була викликана поліція. Незабаром з’явився і син господаря тварини. Як розповів чоловік, пес був відсутній декілька днів і про ситуацію з травмами йому не було відомо. Собака виглядала доглянутою та ситою», - йдеться у повідомленні.

Спільно з волонтерами поліцейські відвезли тварину до ветеринара для надання ветеринарної допомоги. Зараз життю «Жоріка» нічого не загрожує, він знаходиться на перетримці у волонтерів для надання лікування, після чого господар готовий забрати його на догляд.

Допомогти волонтерам по догляду за безпритульним тваринам можна за реквізитами:

5168 7427 2221 5773 Волошина Наталія

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні