Дзеркальні дати лютого: прикмети та заборони

0
-8
Дзеркальні дати лютого: прикмети та заборони
Початок лютого 2022 пройде під знаком ретроградного Меркурія, який включає одразу три дзеркальні дати: 2, 12 та 22 лютого.

Про це повідомляють Факти.

2 лютого нумерологи радять розпочинати щось нове, загадувати бажання, проводити важливі переговори та будувати плани.

12 лютого стане вдалим днем для того, щоб заявити про себе. Можна відвідувати співбесіди, провести важливі переговори, укласти договір. Також цей день може стати дуже вдалим і в особистому житті — можна призначати побачення, знайомитись, запрошувати об'єкт симпатії у гості, знайомити з батьками, приймати важливі рішення про спільне майбутнє, а також загадувати романтичні бажання.

22 лютого рекомендовано розпочинати нові відносини, запускати бізнес, будувати плани на майбутнє, грати весілля чи робити пропозицію. Також можна миритися з близькими, відновлювати розірвані зв'язки, вибачатися, говорити про свої почуття відкрито і чесно, а також починати спільне життя.

Заборони дзеркальних днів

Вважається, що цими днями не можна злитися, лаятися, ревнувати, скандалити. Небезпечно виявляти негатив, кривдити близьких людей — все це може повернутися до вас у стократному розмірі.

Будьте гранично обережні зі своїми думками та словами — один невірний рух може зруйнувати все ваше життя.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні