Олександр Усик став футболістом

1
-1
Олександр Усик став футболістом
35-річний український боксер Олександр Усик (19-0, 13 КО), чемпіон світу за версіями WBA, WBO, IBF та IBO у надважкій вазі, дебютує у великому футболі.

Про це пише SPORT.UA.

Усик зіграє за житомирське «Полісся», яке виступає у Першій лізі, на міжсезонному турнірі Winter Cup 2022, який пройде в турецькому Белеку з 3 по 12 лютого. Також у турнірі візьмуть участь «Верес», «Чорноморець» та харківський «Металіст».

«Друзі, всім привіт. Мене звуть Олександр Усик, і я дебютую за команду «Полісся» Першої ліги. 3 лютого я дебютую за цю команду у Туреччині. Winter Cup 2022. Дивіться о 19:00. Всім бокс, а потім футбол», — заявив Усик у спеціальному ролику.

У першому матчі Winter Cup 2022 «Полісся» зіграє із «Вересом».

У своєму останньому поєдинку, який відбувся 25 вересня 2021 року в Лондоні, Усик переміг британця Ентоні Джошуа (24-2, 22 КО) одностайним рішенням суддів, відібравши у нього чотири чемпіонські пояси.

Ім'я наступного суперника Олександра не називалося.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А асенізатором не хоче дебютувати?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні