Лучанин потрапив до Книги рекордів України через слово «любов»

0
1
Лучанин потрапив до Книги рекордів України через слово «любов»
82-річний лучанин Євген Філіпчук потрапив до Книги Рекордів України через слово «любов», яке більш як сімсот разів використав у студентському листуванні з майбутньою дружиною.

Про це пише Суспільне.

Наразі любовним листам понад 60 років. Це студентська переписка Євгена Філіпчука з його майбутньою дружиною Ольгою. Чоловік каже, що кожного року після навчання в інституті на час літніх канікул їздив до батьків, де на танцях і познайомився з Ольгою.

За рік листування, відколи починалося навчання, закоханні написали 102 листи. На 427-ми сторінках рукописного тексту – 781 раз використали слово «любов».

Три роки тому дружини не стало, тоді, Євген Філіпчук і почав перечитувати давні листи.

«Сів я за листи, почав їх читати десь о четвертій годині дня і вже спати не лягав. На ранок в мене вже було готове рішення: треба, щоб ці листи почитали люди», - розповів чоловік.

Після цього чоловік подав заявку в національний проєкт «Книга рекордів України». Художня рада розглянула і дійшла висновку, що цей матеріал заслуговує на те, що дійсно відповідає рекорду України.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні