37-річна жінка тиждень носила мертву дитину через відмову медиків робити аборт

0
-4
37-річна жінка тиждень носила мертву дитину через відмову медиків робити аборт
У Польщі 37-річна Агнешка, яка була вагітна двійнятами, цілий тиждень носила мертву дитину, тому що лікарі не робили аборт.

Про це повідомляє Громадське.

Жінка звернулася по допомогу до лікарів 21 грудня 2021 року. Вона перебувала на першому триместрі вагітності і скаржилася на біль у животі та блювоту.

Агнешку госпіталізували, та виявили, що 23 грудня один із плодів помер. Втім, жінці не зробили аборт через заборону у 2020 році у Польщі переривати вагітність. Тому медики чекали, поки помре і інший плід.

Родичі Агнешки кажуть, смерть другого плоду настала 29 грудня, але саму операцію провели лише через два дні після цього.

«Весь цей час у ній залишалися тіла ненароджених синів. Зате не забули вчасно повідомити священника, щоб він прийшов у палату і влаштував похорон дітей», ㅡ розповіли рідні Ашнешки.

Родичі кажуть, що у жінки за цей час розвинувся сепсис: про це свідчать результати деяких аналізів, але медзаписів із таким діагнозом ніде немає. Медики заявляли, що вона «мабуть, їла сире м'ясо» і припускали коров'ячий сказ.

Сім’я жінки стверджує, що лікарня ускладнила для них зв’язок з пацієнткою і не дозволила ознайомитися з документацією, посилаючись на те, що Агнешка не писала дозволу на чоловіка чи сестру.

23 січня у жінки сталася зупинка серця, але її вдалося реанімувати. Через добу Агнешку у важкому стані доправили до іншої лікарні, де 25 січня вона померла.

Сім'я вагітної наполягає, що смерть жінки настала через недбалість лікарів. За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження щодо заподіяння серйозної шкоди здоров’ю, а також ненавмисної смерті.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні