Весна-літо 2022: наймодніші жіночі кросівки. ФОТО

0
-5
Весна-літо 2022: наймодніші жіночі кросівки. ФОТО
Цього сезону немає жодних рамок при виборі спортивного взуття. Головне – це комфорт та відчуття свободи.

Про це повідомляють Медіа Новини.

Технологічні та футуристичні

Ці моделі створені під час використання інноваційних технологій. Їх характерні аеродинамічні форми. Під час розробки таких кросівок дизайнери робили ставку на цікавий силует та форму підошви. Ці кросівки відповідають духу аутор-взуття.



Моделі-ретро

Модні новинки взуття цього сезону “грають” на контрасті. Тим, хто віддає перевагу більш скромним моделям кросівок, стилісти пропонують придивитися до класичних низьких кросівок і кедів.



Білі кросівки

Біле взуття цього сезону буде на піку популярності. Тому не дивно, що дизайнери пропонують спортивне взуття в цьому кольорі, як найбільш модне та стильне.

Носити біле взуття наважиться не кожен. Такий відтінок прийнято вважати непрактичним. Але спробувати варто. По-перше, цей відтінок поза часом. По-друге, він чудово поєднується з будь-яким кольором одягу. І взагалі, білі кросівки – це красиво, свіжо, жіночно.



На платформі

Вперше кросівки на платформі були “помічені” в далекі 90-ті роки у учасниць знаменитого гурту Spice Girls. І ось мода цих років повертається. Кросівки на платформі цього сезону будуть дуже популярними.



Кросівки-шкарпетки

Цього сезону в моді вкорочені джинси. Тому саме для такого одягу дизайнери розробили кросівки-шкарпетки. Вони ідеально поєднуються з короткими джинсами і брючками, добре сидять на нозі і вирішують проблему щиколоток.

Найчастіше її виготовляють із щільного трикотажного матеріалу. Тому в даному взутті немає шнурівки або блискавки. Тканина м’яка, що дає ще одну перевагу – носити можна без шкарпеток.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні