Одеські митники затримали жінку, яка везла цінні монети. ФОТО

0
-5
Одеські митники затримали жінку, яка везла цінні монети. ФОТО
На Одещині, на митному пості "Орлівка", працівники митниці вилучили в жінки давні монети, які вона намагалася вивезти до Європи.

Про це повідомляє Одеська митниця.



Монети у боксах з морепродуктів

Жінка обрала на митниці так званий "зелений коридор", який зазвичай обирають при відсутності в себе товарів, переміщення яких є забороненим чи обмеженим. Втім, у ході митного контролю в багажнику жінки виявили валізу, в якій знайшли цікаву знахідку. У двох боксах з морепродуктів були старовинні монети.

Що вилучили митники

У жінки знайшли "2 копъйки", карбовані у 1812 році в Російській імперії, монети Великобританії, датовані 1903, 1915, 1918, 1919, 1936, 1946 та1948 роками.

Жодних декларуючих чи дозвільних документів на перевезення монет жінка при собі не мала. За даним фактом одеські митники склали протокол про порушення митних правил за ч.1 ст. 483 МКУ.







Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні