--> Чому не можна мити підлогу в суботу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чому не можна мити підлогу в суботу

0
2
Чому не можна мити підлогу в суботу
Люди завжди вірили у прикмети, і на основі багатовікового досвіду їх вже накопичилася чимала кількість.

Про це пише UkrMedia.

Не рекомендується мити підлогу після того, як зайшло сонце

Сучасні жінки дуже багато часу проводять на роботі. Через це їм часто доводиться проводити прибирання у вечірній час, адже більше це робити ніколи.

Наші предки вірили, що категорично не можна мити підлогу після заходу сонця. Заборона пов’язана з тим, що в цей час розгулює нечиста сила.

Якщо людина буде мити підлогу ввечері, то це може стати причиною вимивання не тільки матеріального благополуччя і здоров’я, а й позитивної енергетики в цілому. Але, якщо трохи відлучитися від прикмет, то можна сказати, що у цієї заборони існує логічне пояснення.

Річ у тім, що під час прибирання багато господинь користуються мийними засобами, яким необхідний ще якийсь час для вивітрювання. А ось у вечірній час зробити це складніше.

Мити підлогу від порога

Якщо ви зібралися наводити порядок, то потрібно враховувати, що велику роль відіграє не тільки час прибирання, але і те, як ви це будете робити.

Є багато господинь, які впевнені, що абсолютно немає різниці, звідки починати мити підлогу. А ось наші бабусі так не вважали.

Якщо прибирання буде завершуватися біля порога, то так господиня вимиє зі свого будинку все щастя і фінансове благополуччя. А ось якщо починати мити підлогу від порога, то це навпаки примножить все хороше.

Займатися прибиранням відразу після того, як хтось із членів сім’ї відправився в далеку дорогу.

Люди похилого віку вірили, що мити підлогу відразу після від’їзду категорично забороняється. Це може стати причиною того, що так можна “замести” зворотний шлях додому.

Говорячи простими словами — людина просто не повернеться. З давніх часів люди вірили, що проводити прибирання можна тільки на третій день після від’їзду.

Не мити підлогу після гостей

У народі вірили, що якщо гість вам приємний і ви б хотіли знову його бачити в своєму будинку, то не варто мити підлогу відразу після того, як людина пішла від вас.

Згідно з прикметами, це може призвести до того, що вона більше ніколи не переступить поріг вашого будинку. Це можна робити лише тоді, коли ваш гість вже прибув до місця призначення.

Миття підлоги в четвер допомагає впоратися з усіма проблемами

Якщо вірити народним прикметам, то у кожного дня тижня своя енергетика. Якщо ви не хочете накликати біду, необхідно знати в який день можна або не можна мити підлогу.

Якщо ми будемо мити підлогу в п’ятницю, то це зможе закликати злидні і вимити все благополуччя з житла.

Той, хто буде проводити вологе прибирання у вівторок або суботу, відкриє двері до фінансового благополуччя. Люди похилого віку вірили, що найсприятливішим днем вважався саме четвер.

Це день оновлення. Це позбавить вашу сім’ю від проблем і негативу, а також приверне багатство в ваш будинок. І найголовніше правило — перед тим як мити підлогу, відкрийте вікна і двері.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні