«Алло, доставка»: знаки Зодіаку, які ненавидять готувати

0
5
«Алло, доставка»: знаки Зодіаку, які ненавидять готувати
Є люди, кому простіше замовити доставку їжі, ніж годинами стояти біля плити.

Про це пише Реаліст.

Діви

Цей знак Зодіаку з дитинства любить чистоту та порядок. І, здавалося, повинен любити і на кухні возитися. Але ця частина домашніх обов'язків Діві дуже не до вподоби. Вона звичайно може приготувати поїсти, але часто Діви плутають рецепти і у них виходить аби що.

Терези

Цей урівноважений і кмітливий знак Зодіаку готовий будь-якими способами перекласти готування на когось іншого. Якщо фінанси дозволяють, Овни краще харчуватимуться в кафе та ресторанах, або наймуть кухаря. Готування для них – це марна трата часу.

Лев

Не царське це діло – готувати. Складно уявити картину, як королева чи монарх стоять біля плити та варять борщ. Приблизно та сама ситуація і з Левом, який на кухні почувається безпорадним. Найчастіше їх кулінарні таланти зупиняються лише на рівні бутербродів чи яєчні. А якщо є можливість попросити приготувати когось іншого, то Леви нею обов'язково скористаються. Єдине, що подобається цьому знаку Зодіаку – готувати м'ясо на мангалі. Усе.

Тілець

Якщо Тілець захоче щось приготувати, світ перевернеться. Їм, крім почуття голоду, потрібно ще й натхнення, яке, на жаль, відвідує їх вкрай рідко. Процес приготування їжі не приносить цьому знаку Зодіаку жодного задоволення, особливо якщо кухня дуже маленька.

Скорпіон

Цей знак Зодіаку готуватиме лише собі та з однією метою – вижити. Приготувати обід на всю сім'ю або для вечірки з друзями для них непосильне завдання. Крім готування, вони ненавидять прибирати зі столу брудний посуд та мити його. Від однієї тільки думки, що треба забруднити більше однієї тарілки, їм стає погано. Незважаючи на це, Скорпіони мають великі кулінарні таланти, яким не судилося розкритися.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні