Знаки Зодіаку, які люблять рано прокидатися

0
-2
Знаки Зодіаку, які люблять рано прокидатися
Як відомо, хто рано встає, тому життя дає купу різних приємних речей, що, звичайно, дуже привабливо.

Про це пише ТСН.

Ось тільки рано прокидатися – особливо, якщо в цьому немає потреби у вигляді походу на роботу – здатні лише обрані. Астрологиня Людмила Булгакова назвала знаки зодіаку, які люблять рано прокидатися.

Козоріг

Для Козорогів рано прокинутися – не проблема, особливо якщо це необхідно для роботи, яка, як відомо, для представників знака стоїть на першому, другому, а іноді й на третьому місці. Дисциплінованості представників цього знака можна тільки позаздрити: піднявшись навіть о п'ятій ранку, вони нашвидкуруч приймають душ, снідають і беруться за виконання "виробничого плану", який накидали напередодні, тому і встигають переробити безліч справ, поки інші ще тільки прокидаються і потягуються.

Рак

Раки у списку зодіакальних жайворонків за правом посідають одне з перших місць – вони дуже легко прокидаються вранці, і що раніше це відбувається, то краще. До того ж ранковий годинник представники знака витрачають на будь-які заняття: якщо їм не потрібно нікуди йти, вони із задоволенням приймають ванну, укладають волосся, а потім — у улюбленому халаті — варять і неквапливо п'ють каву, смакуючи кожен її ковток і "листаючи" сторінки соціальних мереж, — ну, а після такої "підзарядки" можна і за справу братися.

Овен

Овнів важко назвати класичними жайворонками: можуть вставати як рано, так і пізно – все залежить від обставин. Так, якщо зранку у представників знака має бути важлива ділова зустріч, вони можуть прокинутися ще до світанку і, швидко зібравшись, вирушити на неї, до того ж матимуть вони водночас свіжий і підтягнутий вигляд, і почуватимуться, як огірок. Якщо ж представники знака можуть дозволити собі якомога довше поспати, вони не будуть чинити опір, схопившись ще й на світ не зазоріло.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні