--> На Волині оголосили карантин: причина | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині оголосили карантин: причина

0
1
На Волині оголосили карантин: причина
У Видричівському старостинському окрузі Камінь-Каширської територіальної громади оголошений карантин через сказ, виявлений у лисиці, яку вполював місцевий мисливець.

Про це йдеться на сайті Камінь-Каширської РДА.

Захворювання підтвердила Волинська регіональна лабораторія Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів 19 січня.

У зв’язку з цим керівниця апарату райдержадміністрації Валентина Сорочук скликала засідання державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при РДА, на якому затвердили відповідний план дій.

Територію цього населеного пункту визначено неблагополучною та введені відповідні карантинні обмеження. Разом з тим, компетентні служби проводять всі необхідні заходи задля локалізації сказу в осередку захворювання.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні