--> Учасники волинського колективу захворіли на коронавірус: у яких школах навчаються | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Учасники волинського колективу захворіли на коронавірус: у яких школах навчаються

0
-2
Учасники волинського колективу захворіли на коронавірус: у яких школах навчаються
Шестеро вихованців зразкового ансамблю народного танцю «Волиняночка» захворіли на коронавірус.

Про це пишуть Волинські Новини.

Керівниця танцювального колективу Олена Козачук розповіла, що станом на 20 січня коронавірус підтвердили у шістьох вихованців «Волиняночки». Інші діти, які контактували з хворими, ще чекають результатів ПЛР-тестування.

Аби запобігти поширенню інфекції, з 17 січня репетиції колективу тимчасово призупинили.

«Причина – контактні хворі у школах, де навчаються діти. У нас велика кількість учасників на самоізоляції, бо у класах є випадки Covid-19. На жаль, не всі мені повідомляють про стан здоров’я, захворіли вони чи ні, тому володію інформацією лише про тих, хто написав або повідомив про свій стан здоров’я», - розповіла жінка.

Відомо, що серед тих, у кого підтвердили коронавірус, – діти різних вікових категорій. Четверо із них навчаються у школі №9, двоє – у гімназії №14.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні