26-річний чоловік через спір проковтнув кулькову ручку, яка пробила шлунок. ФОТО

0
8
26-річний чоловік через спір проковтнув кулькову ручку, яка пробила шлунок. ФОТО
На Львівщині 26-річний чоловік проковтнув кулькову ручку під час суперечки з друзями. Ручка потрапила у шлунок і стала поперек.

Про це повідомляє ZAXID.NET.

26-річний мешканець з Пустомитівщини розповів лікарям, що зустрічав Новий рік в компанії друзів. Після того, як вони випили виникла суперечка. Чоловік сказав, що без проблем може проковтнути кулькову ручку, яка у цей момент потрапила йому на очі. І проковтнув.

Наступного дня після спору з друзями чоловік відчув біль у шлунку, але до лікарів вирішив не звертатися. Проте біль посилювався, тому через чотири дні після Нового Року чоловік опинився на операційному столі.

«Чоловік скаржився на біль у шлунку, який не проходить. Ми зробили йому гастроскопію і побачили у шлунку кулькову ручку, яка стала поперек. Чоловік зізнався, що ковтнув її спеціально під час спору. Дістати ручку ендоскопічно було неможливо, довелося чоловіка оперувати», – розповів завідувач хірургічного відділення №1 лікарні Гнат Герич.

Операція тривала дві години, адже ручка пробила передню і задню стінку шлунка, туди потрапила інфекція. Проте в результаті, ручку зі шлунка вдалося дістати, дірки зашити, та за допомогою ліків побороти інфекцію.

Пацієнта, за словами лікаря, консультували психіатри, якихось відхилень не виявили. Відхилення спровокувала надмірна доза алкоголю.

Перед святом Водохреща пацієнта з лікарні у задовільному стані виписали додому.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні