Коли у Луцьку демонтують незаконну огорожу на Липинського

0
4
Коли у Луцьку демонтують незаконну огорожу на Липинського
На вулиці Липинського, 1 у Луцьку, демонтують огорожу, яка обмежувала рух пішоходів.

Таке рішення одноголосно підтримали 14 членів виконкому Луцької міської ради на засіданні, що відбулось 18 січня, пише Суспільне.

Заступник директора департаменту муніципальної варти Луцька Роман Кулик розповів, що рішення про демонтаж уже розмістили на об’єкті. Чоловік розповів, що було встановлено, що огорожа стоїть незаконно, голову ОСББ про демонтаж попередили.

«Якщо вона не здійснить його добровільно, то це буде здійснюватися примусово. Ми працюємо, що стосується демонтажів, і вдень і в нічний час», — каже Роман Кулик.

Голова ОСББ «На Летовищі» Олена Завадська розповіла, що хвіртку разом з членами правління встановили, щоб убезпечити людей від можливого травмування бурульками. Каже: рішення членів виконкому не розуміє.

«Наша земля перебуває у приватній власності, ми є балансоутримувачами та несемо відповідальність за життя людей, які можуть травмуватися у даному стихійному проході, який ніде не зазначений ні у генеральному плані міста, ні у документах», — розповіла Олена Завадська.

Під час засідання виконкому Луцький міський голова Ігор Поліщук зазначив, хвіртку та огорожу на Липинського, 1 у Луцьку мають демонтувати до кінця дня, 18 січня.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні