Числа, які притягують гроші

0
-1
Числа, які притягують гроші
Для того, аби дізнатися свій фінансовий код потрібно додавати усі числа дати народження, доки не залишиться одне.

Про це пише Мета.

Які числа притягують гроші

Вісімка – це перевернутий знак нескінченності, який символізує процвітання, багатство, рух вперед та фінансову незалежність.

Шістка допоможе збільшити прибуток та мінімізувати ризик втрати фінансів.

Трійка – це стовідсоткова ознака фінансового успіху. Можна здійснювати будь-які фінансові операції, навіть ризиковані — все закінчиться благополучно.

Нейтральні числа

Четвірка символізує стабільність й підходить для збереження коштів. Неможливо передбачити чи принесе вона прибуток, але збитковим вкладення точно не стане.

П'ятірка любить швидкі фінансові рішення та ризики, але вона може принести як хороший прибуток, так і сильні збитки.

Які числа відштовхують гроші

У нумерології грошей одиниця говорить про бідність та матеріальні втрати. Якщо випадає одиниця, краще кілька разів продумати своє рішення, щоб уникнути збиткових фінансових справ.

Двійка говорить про обман чи нечесність. Число не є збитковим, але є ризик, що людина буде обдурена своїм партнером. Це може призвести до втрати грошей або нечесного розподілу прибутку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні