У вусі чоловіка три доби прожив тарган

0
6
У вусі чоловіка три доби прожив тарган
В Окленді, що в Новій Зеландії, 40-річному Зейну Веддінгу у вухо, під час плавання у басейні, заліз тарган, який провів там три доби.

Про це повідомляє Мета.

Після плаванням чоловік відчув дискомфорт та закапав вухо вушними краплями, після чого ліг спати. На ранок відчуття, що вухо закладене, не зникло і продовжувало турбувати Зейна.

У лікарні, куди звернувся чоловік, йому сказали, що у вухо, ймовірно потрапила велика кількість водм. Кілька днів, які випали на вихідні, пацієнт намагався самостійно висушити та прочистити вухо.

Він лежав на боці і дув у вухо феном, тряс головою, жував жуйку, бігав, стрибав на одній нозі, використовував вушні свічки. Але все це не допомогло. Дискомфорт посилювався - у чоловіка починала паморочитися голова, коли він вставав.

Через кілька днів Веддінг пішов до іншого лікаря, який і виявив що всередині завелася комаха. Щоб витягти таргана, фахівцю знадобилося п'ять хвилин, тому що комаха вже була дохла. Після цього пацієнт одразу відчув полегшення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні