Дитина пролежала у комі рік і одужала на Святвечір

0
6
Дитина пролежала у комі рік і одужала на Святвечір
У Львові шестирічний хлопчик, який провів у комі рік, прокинувся на Святвечір.

Про це розповідають у Depo.Львів.

У Львові минулоріч маленький хлопчик впав у кому - він якраз 6 січня катався на санчатах і з необережності врізався у дерево. Хлопчик впав у кому, а прокинувся рівно через рік - на Святвечір.

"І ви тільки уявіть! У той самий день, на Різдво, за рік він отямився, так наче вчора заснув, а нині прокинувся. Тут навіть невіруючий скаже – справжнє диво!", - розповів медик Андрій Токарський.

Для батьків хлопчика, які доглядали за ним цілий рік, одужання дитини також стало справжнім дивом. Попри те, що 6-річний хлопчик був непритомним цілий рік, його рідні не втрачали надії.

"У мене на руках помирало багато людей. Я працюю у своїй сфері понад 40 років і бачив чимало див. Зокрема, перед важкими операціями, мене запитують родичі: що ми маємо робити в цей час. І я усіх відправляю до молитви. Так от, операції проходять більш ніж вдало у тих пацієнтів, чиї родичі моляться за них у найважчий час", - поділився лікар.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні