Наречена дізналась про зраду і продала обручку, яка була сімейною реліквією її майбутнього чоловіка

0
-4
Наречена дізналась про зраду і продала обручку, яка була сімейною реліквією її майбутнього чоловіка
27-річна наречена напередодні весілля дізналась про зраду коханого, тож дівчина була шокована та розбита і вирішила помститись.

Про це пишуть Новини24.

Пара молодих людей якраз готувалась до весілля, яке мало відбутись незабаром. Напередодні святкування дівчина випадково дізналась про жахливий вчинок коханого. Він зрадив її зі своєю колишньою дівчиною. Після цього молоді вирішили скасувати весілля та розірвати відносини.

До святкування залишалось мало часу, тому повернути значну частину витрачених коштів було неможливо. Дівчина для організації весілля взяла позику у 20 тисяч доларів і тепер борг була змушена виплачувати самостійно. Колишній наречений спершу погодився допомогти їй, але згодом передумав. Сума постійно зростала, тому вона була змушена діяти і вирішила продати заручальне колечко.

Річ у тім, що для освідчення 29-річний чоловік вирішив вручити коханій дорогоцінне колечко, яке було сімейною реліквією.

Наречена попередила хлопця, що збирається продати каблучку, якщо він не допоможе їй покрити частину витрат, але той проігнорував повідомлення. Тоді вона попросила передати цю інформацію через спільного друга, але й тоді хлопець ніяк не відреагував. Він не вірив, що дівчина зможе так зробити.

Лише після того, коли хлопець переконався, він ошаленів та почав кричати на дівчину. Така реакція була очікуваною. Деякі рідні нареченої стверджують, що вона трохи погарячкувала, адже викупити колечко буде складно, якщо взагалі він зможе це зробити.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні