Поліція Волині розшукує 80-річного чоловіка у чорному пальто. ФОТО

2
-6
Поліція Волині розшукує 80-річного чоловіка у чорному пальто. ФОТО
У Луцькому районі правоохоронці розшукують 80-річного жителя села Доросині Демчука Петра Микитовича, який зник у суботу, 8 січня.

Про це повідомляє прес-служба поліції Волині.

На зріст розшукуваний - 167 см, худорлявий, має сиву бороду. Був одягнутий у чорне пальто.

Якщо комусь відома будь-яка інформація про місцезнаходження чоловіка, поліція просить невідкладно повідомити за номерами телефонів: 0968115965, 0965888874, 0953338455 або 102.

Нині правоохоронці та громадськість прочісують ліси, поля, береги водойм, нежитлові приміщення. Задіяно квадрокоптер.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Відповідно нового правопису, не "у чорному пальто", а "у чорному пальті"
Відповісти
Мене звати Ізабелла Ітан, я ділюся цим у світовій мережі на основі моєї справжньої життєвої історії, я хочу, щоб світ знав про доктора. Алаба, велика людина, яка є могутньою і чесною, у мене були проблеми з чоловіком і він розлучився зі мною, просто тому, що я не мала від нього дитини після 9 років шлюбу і я шукаю допомоги всюди, я знаю, що хтось міг би мені допомогти і подивіться саме оголошення в Інтернеті, яким поділилася жінка, яка розповідає про доктора Алабу. Щоб отримати приклад того, як він отримав від нього допомогу протягом 24 годин, я швидко зв’язався з доктором Алабою. Зразок для наслідування також сказав мені, що він допоможе мені з моєю проблемою протягом 24 годин. Я не була впевнена в його словах, поки що він повернув мого чоловіка менше ніж за 24 години, і після повернення мого чоловіка я найщасливіша жінка в світі, тепер я вагітна своїм маленьким сином, я сьогодні свідчу, тому що Я сказав доктор алаба. Модель, про яку я повідомлю світ про нього, і навіть для тих, кому потрібен вирішення життєвих проблем, зв'яжіться з ним сьогодні і знайдіть своє рішення за адресою: dralaba3000@gmail.com або зв'яжіться з ним у WhatsApp і Viber за цим номером: +1(425) 477-2744
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні