--> 10 січня: прикмети та традиції | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

10 січня: прикмети та традиції

1
3
10 січня: прикмети та традиції
У цей день у світі відзначаються День відкриття першої сесії Генеральної Асамблеї ООН (1946 рік), День навчання танцям пінгвінів, День своєрідних людей.

Про це пише Уніан.

У США - День скорочення енергетичних витрат, День гіркого шоколаду, День подяки кімнатним рослинам, День без глютену, День наведення порядку на робочому столі, День порятунку орлів, День устриці "Рокфеллер", в Японії - День повноліття, День номера 110, на Фолклендських островах - День Маргарет Тетчер, на Багамах - День принципу більшості, в Беніні - Свято вуду, в Казахстані - День Національної гвардії.

Православна церква 10 січня вшановує пам'ять преподобного Ігнатія. У цей день загадували найзаповітніші бажання. Вірили, що все, чого забажаєш на преподобного Ігнатія, – здійсниться. Інші назви свята - "Домочадців день", "День Агафії і Домни", "Никанор", "Дорофей", "М'ясоїд".

Що сьогодні не можна робити

Не слід підживлюватися негативом. Постарайтеся залучити більше позитиву. Не потрібно йти ні на які ризики. Не можна пришивати гудзики - не позбудетеся від старих проблем.

Прикмети на 10 січня

З давніх-давен існують погодні прикмети на цей день:

йде великий і пухнастий сніг - до потепління;

заметіль - влітку буде багато дощів;

горобці сильно цвірінькають - скоро настане потепління.

Іменини 10 січня

Іменини у Зінона, Петра, Євфимія, Агафії, Домни, Ігнатія, Никанора, Олександра, Миколи, Леоніда і Аркадія.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мене звати Ізабелла Ітан Після 12 років шлюбу ми з чоловіком так чи інакше сварилися, поки він нарешті не покинув мене і не переїхав до Каліфорнії, щоб бути з іншою жінкою. Я відчував, що моє життя закінчилося, і мої діти думали, що ніколи більше не побачать свого батька. Я намагалася бути сильною лише перед дітьми, але не могла стримати біль, що мучив моє серце, моє серце було сповнене смутку і болю, тому що я дійсно була закохана в свого чоловіка. Я думаю про нього щодня і вночі, і завжди хотів би, щоб він повернувся до мене, я був дуже засмучений і потребував допомоги, тому звернувся за допомогою в Інтернет і натрапив на веб-сайт, який припускає, що доктор Алаба міг би допомогти своєму колишньому повернутися. Тому я відчув, що повинен спробувати. Я зв'язався з ним, і він сказав мені, що робити. Я зробив це, а потім він зробив мені приворот. Через 48 годин мій чоловік дійсно подзвонив мені і сказав, що він дуже сумує за дітьми, так дивно!! Отже, він повернувся того дня, з великою любов’ю та радістю, і вибачився за свою помилку та біль, який він завдав мені та дітям. Наш шлюб був міцнішим, ніж раніше, завдяки доктору Алабі. Він такий могутній, і я вирішив поділитися своєю історією в Інтернеті, що доктор Алаба був справжнім і могутнім чарівником. Я завжди буду молитися, щоб вона прожила довгий час, допомагаючи своїм дітям у скрутний час, якщо ви тут і потребуєте повернення колишнього або ваш чоловік перейшов до іншої жінки, перестаньте плакати, негайно зверніться до цього потужного орфографічного колеса. Ось його контактна електронна адреса за адресою: {dralaba3000@gmail.com} або WhatsApp/viber через його контактну адресу +1(425) 477-2744 Дякую, доктор АЛАБА.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні