Як поводяться знаки Зодіаку на сайтах знайомств

1
-4
Як поводяться знаки Зодіаку на сайтах знайомств
Астрологи розповіли, як проявляє себе кожен знак Зодіаку на сайтах знайомств.

Про це пише Апостроф.

Овен

Цей знак сприймає сайт як виклик. Вибирає людей, щоб піти на побачення, інтуїтивно. І, якщо надсилає кокетливе повідомлення, то щоб зустрітися вже наступного дня. Оскільки старомодний і не прихильник знайомств онлайн. Він віддає перевагу живому спілкуванню. А якщо вдається знайти коханну людину - назавжди зникне із сайтів для знайомств.

Телець

Представники цього знака не сприймають побачення всерйоз, доки в них не вцілить стріла Купідона. Таке буває вкрай рідко, бо дуже неохоче закохуються. Вони вірять у кохання на все життя і з першого погляду. А якщо цього не стається одразу, то скептично сприймають нові відносини. У застосунках для знайомств - не проти пограти в любовні ігри, засновані на флірті. Вони можуть фліртувати і паралельно лежати у ванні чи на дивані, дивлячись фільми. Вони люблять так просто вбивати час.

Близнюки

Астрологи називають Близнюків найнерішучішим знаком зодіаку. Оскільки вони - мастаки поговорити, то на програмах для знайомств можуть "зависати" годинами та вести розмови з багатьма одночасно. Їм подобається флірт. Вони люблять ділитися своїм гострим гумором та різнобічними інтересами. Ознайомлять потенційних кандидатів зі своїм власним чартом Spotify. Оскільки говорити можуть довго, тому дуже ймовірно, що скоро стане й нудно, але тільки їм самим. Саме через це можуть відмовитися від своїх потенційних коханців на сайтах ще до побачення. А під впливом емоцій можуть видалити програму, щоб повернутися туди через кілька місяців.

Рак

Це романтики старої школи, вони не любителі шукати другу половинку онлайн. Якщо і призначають зустріч, то в своїй оселі, де почуваються найбільш безпечно. Під час знайомства з кимось в Інтернеті - можуть спочатку переписуватися тижнями, і лише потім домовитися про зустріч. Відкривають Tinder кілька разів на рік, і лише в крайньому випадку. А в разі невдачі в застосунку - проводять довгий детокс.

Лев

Хоч Леви надто впевнені у собі - на сайтах знайомств вони просто час від часу підвищують свою самооцінку. Це може бути єдина причина, через яку вони використовують ці програми. Оскільки не мають проблем завести цікаві знайомства оффлайн. Левові приносить задоволення та гострі відчуття від публікації сексуальних селфі та ігнорування кандидатів. Отримавши схвальні відгуки - на місяць можуть навіть забути про застосунок. Такі романи дуже рідко призводять до чогось серйозного.

Діва

Цей знак ненавидить застосунки для знайомств. Він вважає, що знайомство через інтернет нелогічне. Адже як зможе перевірити кандидатів? Тому не має наміру витрачати свою енергію на довгі розмови, а потім на зустрічі. У Дів завжди - щільний графік і надто зайняті, щоб присвячувати свій час незнайомцям поза межами свого професійного кола. Якщо і знайомляться, то природно, наживо, на вулиці чи на роботі.

Терези

Терези сприймають оточення як дзеркало. На пошук ідеальної пари присвячують вихідні. Фліртують з новими людьми і ходять на побачення, сподіваючись знайти "того". Красиві та солодкі слова і локшина на вухах - здатні легко закохати цей знак. Тому їх легко експлуатують люди, яких цікавить лише постіль. Перед зустріччю дізнаються думку у своїх друзів, щоб уникнути несерйозних кандидатів.

Скорпіон

Представники цього знака Зодіаку вважаються "серійними спокусниками", для яких любовні програми - просто ще один інструмент. Їх тішить думка, що можуть закохати в себе, не встаючи з дивана. І ніколи не набридає фліртувати. Скорпіонів неможливо зупинити. Проте, якщо хтось перейметься їхньою глибиною, то є шанс втілити онлайн-знайомство у реальність.

Стрілець

Застосунки спростили життя Стрільцям, адже це вдалий інструмент для секс-побачень. Сайти знайомств - для них точно не місце для пошуку споріднених душ чи кохання. Потрібно знати, якщо вони у Tinder - це 100% секс на одну ніч. Стрільці обожнюють фліртувати і ставляться до стосунків як до крайнього заходу. Поки молоді - насолоджуються життям і проявляють свою свободу також через секс. Їм до вподоби мати різноманітних коханців.

Козеріг

Козероги, як і Діви, обирають роботу, а не стосунки. На особисте життя відведений тільки вільний від роботи час, який доволі обмежений. Програмами для знайомств використовують дуже практично. І зустрічаються тільки тоді, коли знаходять потрібну пару. Козероги дуже перебірливі. Проте, якщо після довгих розмов наважаться зустрітися - обранцем може виявитися саме та людина, яку шукають.

Водолій

Водолій використовує застосунки для знайомств непередбачувано. Цей знак Зодіаку не любить слідувати масовим трендам. Чим більш популярні знайомства в Tinder, тим більше його це відштовхує. Його може привести туди тільки цікавість і любов до техніки. Просто, щоб протестувати цей механізм.

Риби

Риби завжди у пошуку кохання, мріють про свою ідеальну другу половинку. На застосунках для знайомств вони стимулюють фантазію, хоч такі сайти для них і не здаються достатньо "романтичними". Знайомство на Tinderі рідко переростає у щось серйозне. А час, витрачений на пошуки і випадковий флірт, може не окупитися реальними відносинами. Дуже часто цей знак Зодіаку просто не наважується піти на побачення із віртуальними шанувальниками.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я розлучилася з чоловіком три роки тому. Між нами не було спілкування. Сім’ї та друзі порадили мені не забути про шлюб і рухатися далі у своєму житті. Я не хотіла вийти заміж за когось іншого, тому що в глибині душі я все ще люблю свого чоловіка. Я так сильно страждала від болю та розгубленості, що прочитала в Інтернеті рекомендацію про те, як доктор Алаба возз’єднав розірваний шлюб за допомогою своїх духовних сил. Я постійно читав так багато свідчень про те, як він допоміг покласти край розлученню та повернути колишніх коханих людей, і моя віра відновилася. Я повинна негайно зв’язатися з доктором Алабою через кілька хвилин, він відповів мені і дав інструкції, що робити, після того, як я виконала необхідну вимогу через два дні після ритуалу, заклинання змінило моє життя навколо мого чоловіка, щоб більше не зв’язуватися зі мною. Два роки подзвонили мені серед ночі, плачучи і вибачаючись, що це справа рук демонів, тому я досі дивуюся цьому диву, тому прощаю його. Тепер мій шлюб тепер у рівновазі. Ритуал Дралаба спрацював чудово, а шлюб міцніший, ніж раніше, і ніщо не зможе нас знову розлучити. Я відвідав стільки сайтів, на яких шукав допомоги, це було безнадійно, поки я не зв'язався з Дралабою, справжнім чоловіком, який допоміг мені відновити мій розірваний шлюб, якщо у вас є подібна проблема у вашому шлюбі, ви хочете, щоб ваш чоловік або дружина знову полюбили вас . , У вас є хтось, кого ви любите, і ви хочете, щоб він або вона любили вас у відповідь, у вашому житті є виклик, шаблон заклинання доктора Алаби - це рішення і відповідь на вашу проблему, WhatsApp / Viber з його номером телефону: +1(425) 477-2744, зв'яжіться з ним сьогодні, надіславши електронного листа на адресу dralaba3000@gmail.com Не дозволяйте нікому забрати у вас вашого чоловіка.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні