11-річний український музикант переміг на конкурсі у Великій Британії

0
4
11-річний український музикант переміг на конкурсі у Великій Британії
11-ти річний піаніст Олександр Чорний з Кривого Рогу посів 1 місце на міжнародному конкурсі Golden Time Talent, який відбувся у Великій Британії.

Про це повідомляє Суспільне.

Хлопець виконав джазові композиції Summertime і Wave на цифровому піаніно для онлайн конкурсу Golden Time Talent. Минулого року Сашко також вигравав цей конкурс.

Хлопець розповів, що підготовка до конкурсу тривала впродовж місяця. Готував Сашка тато, у минулому теж музикант.

"Займаємось кожен день, не так довго як хотілося б. Півгодини або півтори, - як захоче Сашко", - сказав батько музиканта Олександр.

Сашко зізнався, що хвилювався адже був наймолодшим у своїй категорії на конкурсі, але все одно вірив у свою перемогу.

"Я грав у категорії 11-14 років, там були учасники, яким 13, 14 років. За логікою, у них майстерність, навички трохи кращі," - розповів музикант.

За словами батька Сашка, журі конкурсу, у складі якого були викладачі музики з Європи та видатні діячі культури з різних країн світу, високо оцінили виступ Сашка.

"Члени журі відмітили, що він дуже добре знає, як поєднати високий рівень з експресією і грає дуже впевнено. Також сказали, що Сашко неймовірно відчуває мелодію, а його ритм назвали бездоганним," - розповів батько музиканта.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні