--> Топ-5 речей, які ніколи не можна купувати онлайн | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Топ-5 речей, які ніколи не можна купувати онлайн

1
-4
Топ-5 речей, які ніколи не можна купувати онлайн
У торгових центрах і магазинах завжди можна приміряти, помацати, подивитися міцність швів і фурнітури.

Про це пише НовиниLive.

Тож що не бажано купувати через інтернет:

Взуття

У кожної дівчини є пара взуття, яка підходить виключно для фотосесії та не більш. Найчастіше вони були куплені онлайн. Крім розмірів устілки є безліч характеристик, які складно порахувати та передбачити, такі як повнота та підйом ноги. Важливо також особисто перевірити роботу замків, шнурків та іншої фурнітури. Не кожне взуття можна розносити, впевнена блогер.

Купальники та білизна

Все, що близько до тіла належить до тієї категорії товарів, які поверненню не підлягають. Навіть якщо вам вдасться довести чистоту речі продавець її не прийме, якщо вона вам не підійде. Звичайно можливий варіант для подарунка знайомим, але висока ймовірність того, що річ може також не підійти.

Капелюхи та кепки

У 9 з 10 випадків головні убори на зображенні сайту відрізняються від того, що вам надішлють, впевнена Адель Бікуліна. Так само вона рекомендує врахувати дуже індивідуальну реакцію шкіри на матеріал головного убору. Саме, тому й радить їх купувати тільки в магазині з приміркою.

Ремені та рукавички

Зазвичай в онлайн магазинах немає точних обхватів і розмірів ременів і рукавичок. Ремені носять на талії та стегнах, також це залежить як сидять на вас штани та джинси. Матеріали рукавичок також по-різному сідають на руки.

Вечірні та весільні сукні

Ці речі часто коштують дорого, а інтернет рясніє картинками речей, які в реальності можуть відрізнятися від реклами. Як пише експерт, дороге вбрання потребує примірці та підгонці по фігурі, яку можуть робити тільки в спеціалізованих весільних салонах.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Та ладно....купувала все з цього списку (окрім купальника). Все підійшло
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні