Що одягнути на перше побачення?*

0
6
Що одягнути на перше побачення?*
Перше побачення – це завжди приємні очікування. Аби вони справдилися, безперечно важливим моментом є образ. Адже від одягу залежить наскільки комфортно, а відтак впевнено, почуватиметься людина. Зовнішній вигляд повинен бути не лише привабливим, а й доречним. Аби приємно вразити партнера, з яким плануєте зустріч, варто зважити на всі ці деталі. Правильно підібраний одяг допоможе почуватися впевнено і розвіє усі вагання, які можуть виникнути під час рандеву.

Вважається, що не одяг повинен прикрашати людину, а вона його. Однак перше враження складається саме з нього. Тож якщо правильно і грамотно обирати речі, можна вміло підкреслити свої переваги, приховати недоліки і мати гарний вигляд. Для цього не обов’язково багато мудрувати, витрачати чимало грошей і купувати вагон речей. Варто зважити на кілька ключових критеріїв, за якими можна створювати цікаві образи на всі випадки життя, для побачень зокрема.

Поради

Знавці-стилісти кажуть, що для першої романтичної зустрічі, наприклад, ліпше одягнути сукню або спідницю. Важливо, щоб їх довжина була трохи вище, або нижче коліна. Спідницю міді можна поєднати із сорочкою, а сукню з піджаком. Буде одночасно стильно і стримано. Не варто вдягати на перше побачення надто коротку спідницю, або сукню з глибоким декольте, що матиме вульгарний вигляд. Якщо прислухатися до експертів, то чоловікам подобається, коли жінка має якусь загадку. Для першого разу ліпше одягти щось стримане та елегантне, тим паче, якщо пара не так давно знайома. Загалом, на першому побаченні образ дівчини повинен підкреслити її переваги і додати впевненості. Врешті від першого побачення залежить чи відбудеться наступне.

Ставка на комфорт

Бажання сподобатися партнеру цілком природне. Незважаючи, чи це буде вулична прогулянка, посиденьки в кафе, чи кіно, обоє мають насолоджуватися моментом, а не думати про одяг. Тож про комфорт, зокрема вбрання варто подбати заздалегідь. При виборі одягу варто зважити на місце, де планується побачення. Варто також зважити на час зустрічі. Якщо в шафі нічого не тішить, побачення – чудовий привід оновити гардероб. Якщо немає часу бігати по бутиках, в поміч – інтернет-магазини. Стильну сукню, спідницю, сорочку, кофтину, блузу чи навіть взуття можна підібрати і отримати приємливу знижку скориставшись answear промокод.

Місце зустрічі

Буде гарно, якщо хлопець і дівчина на побачення прийдуть в одному стилі. Тут варто врахувати місце зустрічі, або спробувати делікатно домовитися, що обом вдягнути. Якщо побачення планується в паркучи вулицею міста, варто врахувати погодні умови і подбати про верхній одяг відповідно до сезону. Адже якщо буде холодно, це завадить зосередитися на спілкуванні. І якщо хлопець помітить, що його половинці холодно, почуватиметься незручно, і є ймовірність, що прогулянку доведеться завершити. На таке побачення ліпше обрати зручний образ в стилі «кежуал» обов’язково зі зручним взуттям.

На пікнік можна одягнути спортивний костюм, або джинси з худі. Для прогулянки на природі підійдутьштани-трубки з сорочкою в клітинку. На верх – зручна куртка.

Часто-густо на побачення кавалери запрошують дівчат в кафе. Туди можна сміливо одягати сукню чи спідницю. Ніжний образ додасть романтики в спілкуванні. Сукенку можна поєднати із кросівками, кедами або черевиками на шнурівках. А от спідниця-плісе гарно поєднається зі светром-оверсайз, або лонгслівом. Додадуть стилю чорні черевики на масивній підошві або лофери.

Ще одне популярне місце для побачень – кінотеатр. В кінозал підібрати образ простіше: головне, абизручно. Але і про натяк на романтику, не варто забувати. Чи це буде кофтинка зі спідничкою,чи штани-трубочки з романтичним светром, залежить від вас. Головне, почуватися комфортно і привабливо.

Стиль

У якому стилі вдягнутися на побачення, вирішити одразу непросто. Усе залежить від часу, місця, погоди. Але рішення завжди є. Якщо потрібно матиелегантний вигляд, варто обрати класику. У поміч – маленька чорна сукня. Альтернатива – спідниця-олівець і легка блуза ненав’язливих кольорів. Це перевірені стилізації, які пасують усім дівчатам.Якщо надворі холодно, сукню можна замінити класичними брюками або штанами-чіносами. Одяг ліпше вибирати у пастельних кольорах. Завжди виграшний варіант – мінімалізм.



Аби побачення вдалося, його сценарій завжди варто попередити. Нічого не станеться, якщо запитаєте у свого друга про місце зустрічі, адже від цього залежатиме ваш комфорт, а відтак настрій. Часто-густо одяг відіграє чи не ключову роль в обставинах. Уявіть, якщо ви прийшли на побачення в легкій сукні, а вас повезли до лісу чи на риболовлю. Весело, але не доречно. Важливо знати, куди йдете і що робитимете. Найчастіше зимові побачення відбуваються в приміщеннях, тож підібрати образ,здається, не так важко. Але якщо це не прогулянка під відкритим небом чи на снігові. Тож в холодну пору року не варто ігнорувати рукавички і головні убори.

Скромність

Усе має бути гарне, але не нав’язливе. Одяг не повинен бути повсякденним, але й не варто одягатися так, буцімто виступатимете на сцені. Варто пам’ятати, що ваші речі про вас можуть багато розповісти: про спосіб життя, характер, манери, стиль. Аби вразити свого обранця, варто акцентувати образ на скромності і загадковості. Обираючи одяг для побачення, зверніть увагу й на кольори. Зупиняйтеся на тих, які вам пасують. Не імпровізуйте. Якщо немає чого вдягнути, придбайте те, що вам потрібно. Нині безліч магазинів пропонують цікаві пропозиції. Ви також можете заощадити на покупках, якщо використаєте промокод нотино.

Бути собою

За статистикою, у більшості чоловіків ставлення до дівчини формується саме на першому побаченні. А як не крути, перше враження залежить частково від одягу. Не дарма кажуть, що «зустрічають по одягу».І нехай одяг – не головне, але це те, що зосередить увагу вашого партнера на вас. Пам’ятайте, що одяг може підкреслити вашу охайність і навпаки – показати недоліки скажімо, фігури. Тому прислухайтеся до себе, і одягніть те, в чому вам буде комфортно і доречно. Підбираючи образ, важливо також зберегти свій стиль. Головне бути собою і впевненою в собі. Одяг – лиш ваше доповнення, але його правильний вибір допоможе почуватися саме так. Можливо, зима саме пора для нових стосунків? Сміливо наважуйтеся на побачення, і зробіть так, аби воно повторилося. Звісно, якщо цього захочете Ви!

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні