Завдяки знімку «Гугл» поліція заарештувала мафіозі, який переховувався 20 років

0
-4
Завдяки знімку «Гугл» поліція заарештувала мафіозі, який переховувався 20 років
У 1984 році поліція заарештувала мафіозі Джоаккіно Гамміно, проте чоловік втік із в'язниці 20 років тому і весь час переховувався.

Про це пише Мета.

На щастя, за випадковістю, поліції все ж вдалося заарештувати мафіозі завдяки знімку на Google Maps.

На камери Google Maps потрапили чоловіки, які стояли біля одного з ресторанів. На знімку не видно обличчя чоловіків, проте поліція звернула увагу, що на руці однієї людини є шрам. Такий самий шрам був у мафіозі Джоаккіно Гамміно.

Поліція зацікавилася чоловіком зі знімку та почала вивчати його життя. Виявилося, що на фото справді був мафіозі, який втік з тюрми. Чоловік двадцять років жив під ім'ям Мануель, працював шеф-кухарем та володів магазином фруктів та овочів.

Гамміно заарештували у грудні 2021 року. Наразі він перебуває під вартою в Іспанії, і італійська поліція сподівається повернути його до Італії до кінця лютого.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні