Після ліпосакції померла 39-річна жінка

2
3
Після ліпосакції померла 39-річна жінка
В Іспанії померла 39-річна Сара Гомес після того, як зробила ліпосакцію. У жінки залишилися донька та маленький син.

Про це пише Мета.

2 грудня Сарі проводили ліпосакцію у приватній клініці. Операція обійшлася жінці у 5700 євро. Під час операції лікарі зашкодили внутрішні органи Сари. Того ж дня вона потрапила до клініки у тяжкому стані та провела там 29 днів. На жаль, лікарям не вдалося її врятувати.

Спершу медики заявили сім'ї Сари, що процедура пройшла добре, проте вона втратила багато рідини та крові. Жінка перебувала у гіповолемічному шоці. Він був викликаний різким зменшенням об'єму циркулюючої крові внаслідок швидкої втрати води та електролітів.

Ліпосакція призвела до пошкодження у Сари печінки, товстої кишки, дванадцятипалої кишки та кишечника. Адвокат сім'ї Гомес вже звинуватив лікарів клініки у недбалості та звернувся до суду.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А навіщо це ресурсу "Волинь - 24"? Проста жінка за 3000 км від Волині? Таких випадків на планеті буває тисячі за добу. Позбирайте їх усі і "доведіть" до волинських поліщуків. Як застереження, щоб не платили захмарні суми по видаленню жиру з живота. Сумно.
Відповісти
Моєму псу коли немає що робити, то він ......так само і писакам з в24. Завтра обов'язково викотіть 500у статтю про знаки зодіаку
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні