--> Двоє дітей, втікаючи від вітчима, пройшли 10 кілометрів босоніж | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Двоє дітей, втікаючи від вітчима, пройшли 10 кілометрів босоніж

0
-1
Двоє дітей, втікаючи від вітчима, пройшли 10 кілометрів босоніж
Двоє дітей віком шість та дванадцять років втекли від вітчима до бабусі та босоніж пройшли 10 км із Вінницької області до Одеської.

Про це повідомляє прес-служба поліції Одеської області.

«Про хлопчиків у поліцію повідомили пересічні громадяни, які їхали на автомобілі по трасі і звернули увагу, що вони йдуть вздовж дороги без взуття і зовсім самі. Ми поїхали до місця, на яке орієнтовно вказали люди, і розшукали дітей. При наближенні машин вони ховалися у придорожніх насадженнях. Коли ми запитали, чого ті бояться, у відповідь почули: повернення додому у Вінницьку область», - розповіла начальниця сектору ювенальної превенції Подільського районного управління поліції Катерина Нігрецкул.

Діти розповіли, що живуть з меншою сестрою, мамою та вітчимом, який їх нібито ображає. І це стало причиною того, що вони пішли шукати прихистку в бабусі, яка живе у Балті Одеської області.

Ювенали розшукали літню жінку. Виявилося: онуки - часті гості в її домі, тому вона мала всі необхідні речі, щоб перевдягнути їх.

«Про ситуацію, що склалася, ми сповістили колег з сусідньої області. На той час повідомлення про зникнення з дому дітей їм не надходило. Зараз поліцейські шукають матір хлопчиків, аби з’ясувати, що все-таки сталося в їхній родині. Поки ж Ваня та Сашко залишатимуться з бабусею», - зазначила Катерина Нігрецкул.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні