Як користуватися феном, аби не пошкодити волосся

0
-12
Як користуватися феном, аби не пошкодити волосся
Експерти розповіли, як правильно сушити волосся у домашніх умовах, аби тепло, яке виділяється феном, не шкодило.

Про це пише 24 канал.

Ефекти від використання фену

Варто розуміти, що регулярне використання фену впливає на здоров'я твого волосся. Пряме нагрівання пошкоджує структуру волосин, а також впливає на шкіру голови. Крім того, послаблюється кератин (білок, що надає структуру). Це може стати причиною того, що твоє волосся стає ламким і тьмяним.

Як правильно сушити волосся феном

Не варто демонізувати використання феном. Натомість варто просто не використовувати його щодня. Ба більше, голову мити щодня теж не бажано. Далі лови кілька порад, які допоможуть мінімізувати шкоду під час сушіння волосся феном.

Важливо правильно використовувати фен

1. Використовуй засоби для захисту волосся. Сьогодні існують спреї та всілякі засоби, спрямовані на захист волосся від тепла фена. Вони підтримують оптимальну вологість усередині волосяного волокна. А от фен прибиратиме поверхневу вологість без шкоди для твоєї зачіски.

2. Використовуй режим "Турбо". Якщо твій фен має такий режим, то варто використовувати його. Мовиться про сильний обдув. У цьому випадку температура має бути середньою або холодною. Це дозволить зменшити навантаження на волосся, пов'язане з впливом високих температур.

3. Суши на відстані. Що менше часу ти користуєшся феном, то краще. Також намагайся рухатися феном по всій площині голови, щоб не затримуватися довго на одному місці. А ще слід тримати його бодай на відстані 10 сантиметрів. Це мінімум, який дозволить тобі скоротити негативний вплив сушіння волосся феном.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні