У Польщі викликали поліцію через сніговика

0
1
У Польщі викликали поліцію через сніговика
Сніговик висотою понад 2 метри став приводом для виклику поліції у польському місті Лешно.

Про це пише Інше ТВ.

Щоправда, у поліцію повідомили, що у самому центрі міста, на вулиці Домбровського, велика біла фігура «пішохода» стоїть посеред дороги.

Поліцейські виїхали на місце події після отримання незвичайного повідомлення. Напевно, хтось, втішений зимовою погодою, вирішив уночі на дорозі зліпити сніговика. Це була досить велика фігура, понад два метри заввишки», — сказала Моніка Жимелко, прес-секретар поліції Лешно.

Виявилося, що сніговик досить великий і важкий, тому його не прибрати без допомоги муніципальних службовців, що прибирають сніг із вулиць. У результаті сніговика зняли ковшем.

У поліції Лєшно зазначають, що ситуація виглядає досить смішною, але сніговик на дорозі справді становив небезпеку — зіткнення з таким предметом може призвести, як мінімум, до серйозних пошкоджень автомобіля.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні