Іноземець звинуватив українського священика у зґвалтуванні

0
-9
Іноземець звинуватив українського священика у зґвалтуванні
Ніколя Імбер, аспірант із Франції, звинуватив священника УПЦ Московського патріархату у згвалтуванні.

Про це пише ТСН.

Чоловік приїхав до Києва вивчати відносини у православній церкві, спілкувався зі священиками. Паралельно з дослідницькою діяльністю викладав у Київському політехнічному університеті. Того дня, коли відбувся інцидент, був у гостях у священника.

"Він дав мені алкоголь. І коли я ліг спати, то відчув, що захворів. У мене була температура. Насправді, у мене явно був COVID", — розповів Ніколя.

Він розповів, що попросив допомоги у священника, але натомість був згвалтований.

"Я йому сказав: "Отче, ви спите? Мені дуже погано". Попросив,, щоб він допоміг мені. Тоді він сказав мені: "Йди сюди!". Запропонував до нього підвестися. Я подумав, що він хотів мені допомогти. А він зробив, що він зробив, доки я був сонний, з температурою", — згадує чоловік.

Журналісти також звернулися з коментарем до УПЦ Московського Патрірахату, але там про інцидент поки не чули.

"Якщо у людини є якісь проблеми, то треба звертатись до слідчих органів. Відповідно до того, як цивілізовано все це вирішується", — порадив речник УПЦ МП, митрополит Климент.

Ніколя Імбер подав заяву до поліції Київської області, але правоохоронці одразу попередили, що справа може затягнутися на декілька місяців.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні