Чоловік втік з-під арешту та погрожував перехожим молотком. ФОТО

0
-9
Чоловік втік з-під арешту та погрожував перехожим молотком. ФОТО
Чоловік не всидів у новорічну ніч під арештом за перший напад на копів і знову атакував їх

На Рівненщині чоловік вирішив молотком погрожувати перехожим.

Про це пише поліція Рівненщини.

У перший день нового року, 1 січня, в Костополі на Рівненщині сталася невідомий чоловік близько 5:00 ранку почав буянити у під’їзді, після чого вийшов на вулицю з молотком і став погрожувати їм перехожим. І якщо святкуючий натовп, на щастя, не постраждав, то зі своєю зброєю він таки напав на копів.

Перехожим на Новий рік загрожують фізичною розправою, розповів 24-річний місцевий житель. У результаті правоохоронці знайшли чоловіка і спробували його затримати. Але той без бою не здався: ногами розбив заднє скло патрульного авто, після чого кинувся з кулаками на поліцейських, зірвавши жетон та розбивши нагрудну камеру.

Порушником виявився 33-річний місцевий житель, який нападає на правоохоронців не вперше: у момент цих злочинів він був під цілодобовим домашнім арештом за завдання тілесних ушкоджень поліцейському.

За фактом умисного ушкодження майна розпочали досудове розслідування. Крім того, за дрібне хуліганство та злісну непокору поліцейським щодо буяна склали адмінпротоколи. І якщо після першої атаки на копів чоловіка посадили під домашній арешт, то тепер його взяли під варту.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні