--> Кому зі знаків Зодіаку пощатить 1 та 2 січня | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Кому зі знаків Зодіаку пощатить 1 та 2 січня

0
-5
Кому зі знаків Зодіаку пощатить 1 та 2 січня
Цьогорічні вихідні – 1 та 2 січня – відрізняються один від одного, як небо та земля, тому варто заздалегідь підготуватися до такого перепаду енергій.

Про це пише ТСН.


Овен\

Овнам, незважаючи на свята, а можливо і завдяки їм, зірки обіцяють приємний фінансовий прибуток. Найімовірніше, це буде подарований подарунок, про який представники знака давно мріяли, але можливі й запізнілі виплати, які їм не встигли перерахувати до Нового року. Як розпорядитися грошима, що надійшли в їхнє розпорядженні, вони вирішать самі, єдине, від чого застерігають їхні зірки – це від поспішних дій: перш ніж витрачати їх, бажано добре все обміркувати.

Лев

Леви – принаймні ті, хто поки що самотній – саме цими днями можуть зустріти свою другу половинку. Щоправда, для цього їм необхідно буде в перший день нового року вийти на вулицю – наприклад, відвідати вуличне свято на центральній площі міста або вечірку у близьких друзів. Там вони звернуть увагу на людину, в яку можуть закохатися з першого погляду. Головне, не прогаяти щасливого шансу познайомитися з нею, оскільки другого такого випадку доля може вже й не піднести.

Терези

Терезам, які давно намагаються знайти квартиру або дачу своєї мрії, пощастить відшукати саме такий об'єкт. На перегляд, який у цей час запропонує ріелтор, потрібно погоджуватися, не роздумуючи – побачене на ньому перевершить будь-які, навіть найсміливіші, очікування. Після цього залишиться лише підписати відповідні документи, а після свят, коли відчиняться банки, внести завдаток за своє придбання. Втім, житло своєї мрії можна буде знайти самостійно – на відповідних інтернет-ресурсах.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні