Приймають все надто особисто: найбільш невпевнені собі знаки Зодіаку

0
-6
Приймають все надто особисто: найбільш невпевнені собі знаки Зодіаку
Астрологи назвали знаки Зодіаку, які є найбільш невпевненими у собі.

Про це пише Апостроф.

Рак

Самооцінка представників цього знаку страждає частіше, ніж в інших. Все через те, що Рак – дуже емоційний та тривожний знак. Представники цього знаку, м'якосердні та чутливі люди, схильні приймати все надто особисто.

Жінки-Раки можуть сильно образитись і навіть заплакати, якщо щодо них буде критика. Чоловіки-Раки здатні холоднокровно вистояти в такій ситуації, однак у глибині душі можуть переживати, що на критику вони заслужили, навіть якщо вона несправедлива. Людям з вираженими якостями Рака варто вчитися повністю довіряти собі та не залежати від ставлення до них оточуючих. Адже не дарма астрологи так виділяють інтуїцію цього знаку.

Діва

Цей знак зірки наділили потужним інтелектом та суворою системою оцінки навколишнього світу. Якщо вас іноді ображає прискіпливість із боку представників знака Діва, знайте, що вони й самі собі страшні критики. Стандарти космічного рівня рідко дозволяють народженим у період бути задоволеними собою. Діва орієнтується на високі ідеали і завжди усвідомлює свою недосконалість.

З цієї причини представників знаку вважають виконавчими і дуже відповідальними. Природний перфекціонізм змушує Діву рости та вдосконалюватися. Головне для них — навчитися бачити та цінувати це зростання. Це може бути особливо актуальним для Жінок-Дів, які схильні доводитися ще й на тему фізичної недосконалості.

Терези

Представники цього знака досить впевнені в собі, коли вони самотні. Коливання Терезів починаються при взаємодії з іншими. А як ми знаємо, цей знак тягнеться до спілкування та встановлення близьких стосунків.

Типові Терези хочуть догодити і собі, і іншим, і бояться здатися егоїстами. Часто вони переживають, що сказали щось не те, особливо Жінки-Терези. "З одного боку… З іншого боку…" — представникам цього знака властиво мати одночасно кілька думок про одне явище. Намагаючись врахувати інтереси кожного, Терези можуть гальмувати з прийняттям рішення, через що й самі засмучуються. Тому вони раді, коли поруч із ними ініціативний та вольовий партнер.

Козеріг

У діловій сфері та при вирішенні робочих проблем представники цього знака можуть бути дуже впевненими. Але коли справа стосується міжособистісних, особливо романтичних відносин, їх впевненість часто сходить нанівець. Люди з яскраво вираженими якостями Козерога — суворі, стримані, часто кидають усі сили для досягнення практичних завдань. Вони можуть сумніватися у своїх навичках неформального спілкування.

Типові представники знаку бояться здатися легковажними, звідси їхня серйозність і консервативність. Чоловікові-Козерогу іноді простіше керувати величезним проектом і виступати на конференціях, ніж, наприклад, зав'язати розмову з дівчиною, що сподобалася. Козеріг зможе трохи розслабитися, якщо співрозмовник підкреслить його статусність та авторитет.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні