Топ найдорожчих ялинок України

0
1
Топ найдорожчих ялинок України
Українські міста щороку намагаються влаштувати новорічну казку з незвичайними ілюмінаціями, оригінальними ялинками та казковими фотозонами.

Про це повідомляє рух "ЧЕСНО".

Однак бюджети на це виділяють абсолютно різні. Цьогоріч найбільше грошей на облаштування новорічних локацій витратили у Дніпрі.

Першу сходинку рейтингу найдорожчих ялинок України цьогоріч займає красуня з Дніпра. З бюджету міста на ялинку, прикраси, ілюмінацію та подарунки витратили аж 75 мільйонів гривень.

В Одесі цьогоріч на новорічні ілюмінації та ялинку витратили аж 12 мільйонів гривень.

Не відстає від лідерів рейтингу й новорічна красуня у Запоріжжі. На неї міська влада витратила понад 10 мільйонів гривень.

А от столиця не увійшла до трійки лідерів. Головна ялинка країни обійшлася лише у 5 мільйонів гривень. За ці гроші облаштували одразу 5 новорічних локацій. На кожну витратили по мільйону. Фінансово допомогли й спонсори та благодійники.

Більш скромні бюджети передбачили на облаштування новорічних локацій на заході країни. Зокрема, в Івано-Франківську свято обійшлося у 400 тисяч гривень.

У Львові ялинка та інші локації обійшлися міському бюджету у трохи більше ніж 200 тисяч гривень.

До речі, таку ж суму, понад 200 тисяч гривень, витратили на ялинку у Полтаві.

Найменше грошей цьогоріч витратили у Тернополі - 200 тисяч гривень з бюджету на все: від ялинки до гулянь.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні