Весь у крові тікав босоніж: дружина й теща поранили та вигнали з дому чоловіка

0
-5
Весь у крові тікав босоніж:  дружина й теща поранили та вигнали з дому чоловіка
У селі Томашівка, що у Хмельницькій області, дружина та теща в результаті конфлікту вигнали з дому чоловіка. Коли він намагався повернутися, то отримав поранення ножем.

Про це пише Нацполіція.

Інцидент трапився приблизно о 20.00 у селі на Дунаєвеччині. До поліції надійшло повідомлення від місцевого жителя про те, що по вулиці Підлісній він виявив пораненим свого 47-річного сусіда.

З'ясувалося, що постраждалий чоловік босоніж та роздягнений прибіг до сусіда з проханням про допомогу, після чого одразу ж знепритомнів.

Слідчі встановили, що чоловік вживав алкоголь разом зі своїми тещею та дружиною. Під час цього між ними виник конфлікт. У результаті жінки виштовхали чоловіка на вулицю.

Намагаючись потрапити до будинку, він розбив палицею вікно та спробував залізти всередину. Тоді дружина схопила ніж, який лежав на підвіконні, і поранила чоловіка.

Потерпілий у важкому стані

Постраждалого госпіталізували в реанімаційне відділення Дунаєвецької багатопрофільної лікарні. Лікарі оцінюють його стан як критичний.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні