Зелений чай: за та проти до вживання

0
4
Зелений чай: за та проти до вживання
Зелений чай також містить багато вітамінів В і Е, які необхідні для здоров’я шкіри.

Про це пише ТСН.

Вітамін B2 допомагає зберегти шкіру молодою та пружною, тоді як вітамін E сприяє зростанню нових клітин шкіри та робить шкіру м’якою та сяючою.

Зелений чай насичений антиоксидантами, які мають широку користь для здоров’я, запобігаючи захворюванням, зменшуючи запалення і навіть потенційно запобігаючи раку. Уже цей факт робить зелений чай чудовим напоєм для щоденного споживання для здоров’я та довголіття. Ці антиоксиданти діють в організмі, запобігаючи та зменшуючи пошкодження клітин від токсинів і вільних радикалів, які можуть спричинити значне сповільнення метаболізму.

Однак через вміст кофеїну пити зелений чай протягом тривалого періоду або у високих дозах (понад 8 чашок на день) може бути небезпечним. Це може призвести до головної болі, нервозності, проблем зі сном, блювоти, діареї, дратівливості, нерегулярного серцебиття, тремтіння, печії, запаморочення, дзвону у вухах, судом і сплутаності... Зелений чай також містить хімічну речовину, яка при вживанні у великих кількостях пов’язано з ураженням печінки».

Іншими словами, варто не перестаратися із вживанням зеленого чаю.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні