У волинському лісництві вбили двох козуль

0
1
У волинському лісництві вбили двох козуль
На території Вовчецького лісництва, що належить до Маневицького лісового господарства, єгері знайшли рештки двох вбитих козуль.

Про це пише Суспільне.

Речниця обласного лісомисливського господарства розповіла, що у цьому лісництві зарєстрований перший випадок браконьєрства за останні роки.

«Тварин виявили під час рейду. Вочевидь, самець потрапив у браконьєрську петлю пізніше, тому його не вбили», – зазначила Світлана Думська.

Також відомо, що єгер звільнив самця козулі, після чого самець втік.

«Єгер оглянувши рештки двох тварин припускає, що вони теж потрапили до браконьєрських петель. Потому їх вбили та розібрали туші на рештки», – розповіла речниця.

Інспекторка сектору комунікації Нацполіції Волині Марина Балдич розповіла, що на місці вбивства тварин працювала слідчо-оперативна група. Наразі відомості внесли в журнал заяв та повідомлень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні