--> Через заупокійну свічку у реанімації виникла пожежа: загинуло троє людей | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Через заупокійну свічку у реанімації виникла пожежа: загинуло троє людей

3
1
Через заупокійну свічку у реанімації виникла пожежа: загинуло троє людей
У реанімаційному відділенні Косівської лікарні, що на Івано-Франківщині, трапилася пожежа через грубе порушення правил пожежної безпеки.

Про це повідомляє прес-служба МВС.

Подія трапилася напередодні, 28 грудня. У прес-службі повідомляють, що дії людини, її необізнаність щодо елементарних законів фізики та нехтування правилами безпеки, призвели до непоправних втрат у приміщенні лікувального закладу.

«В реанімації працювали одночасно 5 кисневих концентраторів, що створило умови для перенасиченості повітря киснем. Після смерті одного з пацієнтів лікарні від коронавірусу, співробітник закладу поставив заупокійну свічку. Від контакту відкритого вогню з перенасиченим киснем повітрям в реанімаційній палаті миттєво зайнялося медичне обладнання, тканина та інші предмети. У таких умовах швидкого поширення пожежі було не уникнути», - йдеться у повідомленні.

В результаті пожежі загинуло троє людей. Наразі лікарі борються за життя тих, хто отримав травми, а ДСНС проведе невідкладні перевірки лікарень на стан пожежної безпеки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А-а-а що нам захищати? чужі панські маєтки нечестиво накраденні здирнитством з простих людей? трикратно обкрадені порошенком-зеленським наші мізерні пенсії? робочі місця на панів за мізерні зарплати? Та пішли ви накуй!!!
Відповісти
Водки мені клоунУ-ЗЕЛЕНСЬКОМУ трикратно крадущому пенсії налийте!!!! АБО стекломоя!!!! АБО хоть бояришніка как Мацквє на гастролях мнє налівалі і в лапті абувалі!!!!
Відповісти
ХАЙ ПОДОХНЕ В ВИГРІБНІЙ ХРОБАЧЛИВІЙ ГІВНОСМЕРДЯЧІЙ ЯМІ ТРИКРАТНИЙ КРАДІЙ ПЕНСІЙ клоун ЗЕЛЕНСЬКИЙ напару З хряком ПОРОШЕНКОМ!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні