Українців будуть викликати до суду через "Дію"

2
-8
Українців будуть викликати до суду через "Дію"
У додатку "Дія" запустили в тестовому режимі нову функцію. Вона дозволяє отримувати повідомлення про судові засідання, в якому користувач бере участь.

Про це повідомили розробники програми у телеграм.

Особливість нової функції

За інформацією джерела, раніше користувач міг не знати, що у суді слухається справа, де він є учасником. Нині українці зможуть отримувати повідомлення про судове засідання у додатку "Дія".

"Більше не треба турбуватися, що повідомлення про судове засідання десь загубилося шляхом до вас, бо вся інформація – в "Дії". Раніше ви могли навіть не знати, що слухається справа в суді, де ви є учасником. Наприклад, суд ухвалював рішення про стягнення заборгованості за кредитним договором навіть без участі та відома людини. Ми змінюємо це", – зазначають розробники.

Крім цього, користувачі зможуть отримати сповіщення про те, яка судова суперечка слухається і ким вони виступають у ній.

"Зараз ви отримаєте сповіщення про судове засідання просто в застосунку "Дія". Тож ви знатимете завчасно, який судовий спір слухається та ким ви виступаєте – потерпілою стороною чи відповідачем", – додають у повідомленні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А воно отако законно? Де в законах така процедура прописана?!
Відповісти
якщо немає дії?!)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні