Волинь переходить до «жовтої» зони карантину: що заборонено

7
2
Волинь переходить до «жовтої» зони карантину: що заборонено
З 30 грудня у Волинській та Запорізькій областях запровадять жовтий рівень епідемічної небезпеки.

Про це повідомляє прес-служба МОЗ України.

Відповідне рішення ухвалили під час засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 28 грудня.

Таким чином, жоден український регіон з 30 грудня не перебуватиме на червоному рівні епіднебезпеки. Така ситуація стала можливою завдяки покращенню епідемічної ситуації. Зокрема, всі індикатори, за яким визначаються рівні епідемічної небезпеки, перебувають в межах норми у всіх областях.

У межах жовтого рівня заборонені:

відвідування закладів освіти, якщо на самоізоляції перебуває більш як 50% учнів та співробітників;

робота закладів освіти, в яких вакциновано менше ніж 100% персоналу;
проведення масових заходів;

робота кінотеатрів, театрів та інших закладів культури;

робота закладів громадського харчування (окрім роботи навинос та доставки);

робота спортзалів, басейнів;

діяльність закладів з розміщення (крім готелів, санаторних і соціальних закладів);

міжобласні та міжнародні перевезення.

Обмеження, передбачені жовтим рівнем, не будуть діяти, якщо всі працівники та відвідувачі матимуть один із документів:

«жовтий» COVID-сертифікат або паперову довідку 063-О (чинні 30 днів);

«зелений» COVID-сертифікат (чинний 365 днів);

Міжнародне свідоцтво про вакцинацію (чинне 365 днів);

іноземний COVID-сертифікат про щеплення вакцинами, дозволеними ВООЗ (чинний 365 днів);

негативний результат ПЛР або експрес-тесту на визначення антигена (чинний 72 години).

сертифікат про одужання від COVID-19 (чинний 105 днів із дати встановлення діагнозу).

Тобто для роботи та відвідування закладів на жовтому рівні достатньо отримати хоча б одне щеплення та мати хоча б «жовтий» внутрішній COVID-сертифікат або тимчасову довідку 063-О, видану лікарем, який проводив щеплення.

Термін дії «жовтого» сертифіката – 30 днів. Раніше він був чинним 120 днів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Водки мені клоунУ-ЗЕЛЕНСЬКОМУ трикратно крадущому пенсії налийте!!!! АБО стекломоя!!!! АБО хоть бояришніка как Мацквє на гастролях мнє налівалі і в лапті абувалі!!!!
Відповісти
ХАЙ ПОДОХНЕ В ВИГРІБНІЙ ХРОБАЧЛИВІЙ ГІВНОСМЕРДЯЧІЙ ЯМІ ТРИКРАТНИЙ КРАДІЙ ПЕНСІЙ клоун ЗЕЛЕНСЬКИЙ напару З хряком ПОРОШЕНКОМ!!!!
Відповісти
і накуя їм така уркаїна? де зеленський бандит трикратно пенсії краде і десятки міліонів українців за кордоном працють не на свою державу! в нас держави вже нема бо керують нею захланно трикратно крадущі пенсії зелені бандитські змії-жиди!!! "щірі" українці посрали україну!!
Відповісти
і накуя їм така уркаїна? де зеленський бандит трикратно пенсії краде і десятки міліонів українців за кордоном працють не на свою державу! в нас держави вже нема бо керують нею захланно трикратно крадущі пенсії зелені бандитські змії-жиди!!! "щірі" українці посрали україну!!
Відповісти
"весна прийде садиті будемо парашенка...?" і шо? хоч хтось вже сидить? (а вже пройшла і не одна) а трикратний крадій пенсій клоун зеленський бреше 72%му бидлу ажж запінився!!!
Відповісти
я клоун Зеленський краду трикратно пенсії й складаю враження нещирої і непорядно брехливої жидярної нелюдини. Мені б хотілося,щоб мені не завадили відбути свій довічний термін на нарах у параші до кінця подихання оскільки я точно ще найгірший як мінімум і для крадія пенсій хряка Порошенка, зрадника Кравчука,вбивці-замовника Кучми. Його обрали фальсифікаційно дермократично, таких злочинів трикратно пенсії крадійських як я янукович не вчиняв,тому треба дати можливість підорасу зеленському реалізувати свою підорну програму на нарах на параші,з якою я ішов в підораси,а за законом зони на це дається 50 років. Якщо хтось хоче здійснити державний переворот як порошенко,то це буде злочин не тільки проти мене і мого зе-бандитського слуго-клану узурпатора держави,а й проти моєї нікчемної кількості зе-слуг сатани...
Відповісти
ООО, круто, була червона
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні