--> Моторошні та містичні: знаки Зодіаку, які мають особливий дар | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Моторошні та містичні: знаки Зодіаку, які мають особливий дар

0
3
Моторошні та містичні: знаки Зодіаку, які мають особливий дар
Є п’ять знаків зодіаку, у яких містичні і екстрасенсорні здібності видно практично неозброєним поглядом.

Про це пише Апостроф.

Овен

Ці люди за допомогою екстрасенсорних здібностей вміють аналізувати різні сценарії і розрізняти брехню від правди. Крім цього, з народження Овни отримали дар переконувати і зцілювати.

Близнюки

Відчувають погану енергію оточуючих і викривають різні інтриги. Як стверджують астрологи, їх вроджена здатність - прониклива спостережливість і здоровий глузд в підході до життя.

Водолій

Люди, народжені під цим знаком Зодіаку, природжені "детектори брехні" і провісники. Водолії довіряють своїй інтуїції і швидко вирішують кризові ситуації. Деякі представники цього знака можуть боротися зі злими заклинаннями.

Телець

Захисна магія допомагає Тельця оберігати свою сім'ю від злих сил. Вони з народження вловлюють вібрації зовнішнього середовища, і заздалегідь знають про наближення проблем, а висока чутливість дозволяє їм читати думки інших людей.

Скорпіон

Їх не можна обдурити і Скорпіони завжди знають ситуацію на кілька кроків вперед. Під впливом поганого передчуття ці люди швидко змінюють плани, що рятує їх від проблем. Астрологи рекомендують прислухатися до їхньої думки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні