--> Як з користю провести зимові канікули школярам | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Як з користю провести зимові канікули школярам

0
0
Як з користю провести зимові канікули школярам
Канікули варто провести не у соцмережах, а з користю.

Про це пише 24 канал.

Гортання стрічки соцмереж, перегляд фільмів та поїдання мандарин – саме так діти планують проводити зимові канікули. Але перераховані речі не дадуть необхідний заряд енергії та яскраві враження. Тому читайте поради, як з користю провести канікули.

Поради, як з користю провести канікули:

Вимкніть мозок

Навчання у школі – це схоже на роботу з щільним графіком та навантаженням. І навіть якщо вам це подобається, то відпочивати все одно варто. Або хоча б змінити діяльність – це допоможе повернутися до навчання з ще більшою жагою.

Якісно "перемкнутися" від навчання допоможе дозвілля, що не передбачає інтелектуальну роботу. Наприклад, можна зробити подарунки рідним (або собі) власноруч. Це допоможе розслабитися, "вимкнути" мозок та тривожні думки про школу. Обирайте дозвілля, яке вам найбільше до душі.

Створіть план відпочинку

Британські вчені довели, що неможливо добре навчатися та досягати освітніх вершин без якісного відпочинку. Цікаво, що науковці радять виділяти для відпочинку кілька годин щовечора, два дні на тиждень та 14 днів раз на півроку.

На жаль, у школі нас вчать тому, як працювати, але не вчать, як відпочивати. То як провести канікули так, щоби наповнитися силами на подальше навчання? Для цього складіть план відпочинку.

Наприклад, на понеділок та вівторок можна запланувати кіновечір новорічних фільмів зі всією сім’єю, а четвер та п‘ятницю виділити для посиденьок з друзями чи однокласниками.

І обов‘язково додайте до плану активний відпочинок: відвідування ковзанки, катання на санчатах, зимовий пікнік біля вогнища. Заплануйте якомога більше занять, про які можна буде згадувати впродовж року. І робіть більше фото та відео.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні