Як перевірити нарахування субсидії онлайн

1
-4
Як перевірити нарахування субсидії онлайн
Міністерка соціальної політики Марина Лазебна розповіла, що структурний підрозділ з питань соціального захисту населення має повідомити людину про те, яке рішення було прийнято щодо її заяви.

Про це пишуть Факти.

Жінка каже, що повідомити людину про це мають протягом трьох днів з дня прийняття рішення.

«Людина може, не виходячи з дому, самостійно перевірити, чи призначена їй субсидія за даними Єдиного державного реєстру отримувачів житлових субсидій. Пошук у реєстрі здійснюється за адресою. Можна подивитись, чи призначена субсидія, на який термін, які суми щомісячних нарахувань. Інформація оновлюється один раз на місяць — на початку поточного місяця за попередній місяць», - зазначила жінка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це звичайно дуже зручно,але є велике АЛЕ.В базі даних нема багатьох сіл,тому не всі одержувачі субсидії зможуть отримати потрібну інформацію.Бажано оновлювати сайт,який вже давно застарів.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні