Волинянину оголосили про підозру за підробку міжнародного сертифіката про вакцинацію

0
3
Волинянину оголосили про підозру за підробку міжнародного сертифіката про вакцинацію
Аби уникнути проходження вакцинації 43-річний житель Володимира-Волинського ще у липні посприяв у виготовленні завідомо підробленого міжнародного сертифіката на своє ім’я.

Про це повідомляє прес-служба поліції Волині.

В кінці листопада волинянин перебуваючи в пункті пропуску для міжнародного автомобільного сполучення «Устилуг» Волинської митниці Держмитслужби, з метою звільнення від обов’язку перебування на самоізоляції в запобіганні поширення коронавірусу, надав працівникам Державної прикордонної служби України фейкове міжнародне свідоцтво про вакцинацію. За цими фактами дізнавачі Володимир-Волинського відділу поліції відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Сертифікат із ознаками підробки вилучили та направили для проведення експертизи.

Правопорушнику оголосили про підозру за пособник, підроблення документів та використання завідомо підробленого документа.

Триває слідство під час якого встановлюватимуть осіб, які виготовляли підроблене свідоцтво.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні