У луцьких тролейбусах хочуть підняти вартість проїзду

3
-5
У луцьких тролейбусах хочуть підняти вартість проїзду
Керівник КП «Луцьке підприємство електротранспорту» Володимир Пуц розповів, що економічно реальним тарифом на проїзд у луцькому тролейбусі є 9-11 гривень.

Про це пише 12 канал.

За рік підприємство заробляє близько 30 мільйонів гривень. Цих коштів могло б бути більше, проте через 65% перевезень саме пільговиків складається така ситуація.

«Ті кошти, які даються на оплату проїзду, – це невиконані ремонти доріг, шкіл, лікарень, дитсадків і інших речей, які теж робляться за гроші», – розповів керівник департаменту економічної політики Луцькради Борис Смаль.

Остаточне рішення про підвищення вартості проїзду прийме виконавчий комітет Луцькради. Борис Смаль каже, що до 11 гривень вартість проїзду не піднімуть, тому прогнозує шість гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
нема питань. дайте пільговикам достойне грошове забезпечення біля 10 000 грн і не треба ваших пільг
Відповісти
Хм, цікава арифметика. Реальна вартість проїзду 9-11гривень, тобто працюють у збиток, а за рік заробляють 30 мільйонів. Гарний у них "збиток"у два з "хвостиком" мільйони в місяць! Вони лучан за "лохів" вважають?
Відповісти
Пільги визначає не міськвиконком, а Кабмін. По-друге, Пуц говорить про дорого, бо його ніхто не питає про як зменшити собівартість. Відповідь на таке питання має і технічну і економічну сторони. Міські депутати, голова, виконкомівці, керівники міських підприємств не здатні зрозуміти одну дуже просту річ. А саме - в нових економічних умовах потрібно мислити новими економічними категоріями і розрахунками. А ці - це люди з радянського минулого, які вміють думати на виході проблеми, але не на її вході, початку. Для прикладу проспект Волі. Через совковий спосіб мислення сплутали бажане з дійсним, а можливе з обіцяним.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні